default-logo
18
MRT
2016

13 problemen die onze content cloud oplost.

by :
comment : Off

Een client content dossier in de content cloud.

Zoals u hier kunt lezen, werken wij met content in de cloud door middel van ons Client Content Dossier.

Welke 13 problemen lost het werken vanuit onze content cloud op?

 1. Onduidelijke structuur in content creatie.

Sociale media updaten en de actualiteiten realtime volgen voelt onmogelijk in een super druk leven. We ‘scannen’ tegenwoordig in plaats van echt consumeren.

Ons systeem zorgt er voor dat je altijd ziet wat de laatste Digital Assets zijn. Je hoeft enkel in te loggen op de cloud en je ziet de foto’s netjes gesorteerd op datum staan. Het is voor iedereen met een smartphone mogelijk om nieuwe foto’s en filmpjes te uploaden. Als uw collega’s mee doen is er altijd wel wat te posten.

 1. Overtollig e-mail verkeer.

34 mailtjes met daarin ergens de laatste versie met dat ene concept er in. Gelukkig sla je al wel het één en ander op in je eigen Dropbox… Wij leveren 24/7/365 beschikbare online content wat met iedereen te delen is zonder restricties.

 1. Wirwar van versies.

Door een klik op de muis zie je welke versie het laatste bewerkt of geüpload is.

 1. Inefficiënt werken.

een cloud content systeemWanneer we aan een website werken moeten er tal van nieuwe Digital Assets gemaakt worden, commerciële teksten, foto’s, afbeeldingen, filmpjes en andere media. Met ons cloud content systeem kun je met het delen van slechts één link bij alle content. De content in kwestie kunnen in ontwikkeling zijn en zijn voor eeuwig online opgeslagen.

 1. Chaos op het werk

Iedere betrokkene kan via diverse middelen super flexibel (mobiel en vast) bijdragen. Het is mogelijk via live video samen te werken. Het is dus niet meer van belang waar men werkt, eerder hoe snel.

 1. Onregelmatige kosten.

Geen onregelmatige factuurtjes meer voor een regeltje tekst wat aangepast moet worden. Geen rommelige desktop. Een betaalbaar systeem waar iedereen gebruik van kan maken voor een vast bedrag per maand. Duidelijkheid in wat het op levert in plaats van wat het kost.

 1. Onoverzichtelijke communicatie.

Door alles centraal bereikbaar te maken hoef je via de cloud alleen maar in te loggen om te zien wanneer er voor het laatst aan een filmpje, tekst of foto is gewerkt. Door hyper efficiënt te werken hou je tijd over om in te gaan op details.

 1. Dataverlies.

Iedereen heeft wel eens foto’s, films, teksten etc. verloren en brandjes moeten blussen. Dat de cloud daarin een steeds belangrijkere rol speelt is duidelijk. Het kunnen uploaden naar een veilige opslag zorgt voor rust, en weer meer tijd.

 1. Verlies van controle over wie wat te zien krijgt (lekkage).

Het cloud content systeem is een digitale kluis die te beheren is. Jij bepaalt wie er toegang heeft. Door de 24/7/365 beschikbaarheid van content kan je acuut inspelen op hacks en andere digitale aanvallen. Bovendien moet bij wijze van spreken tegelijkertijd je huis afbranden, de zaak in elkaar storten, je mobiel de geest geven en een superzware aardbeving toevallig net het gebied waar het serverpark staat met jouw data er op vernietigen wil je jij je data kwijt zijn.

 1. Minder ruimte voor strategie en experimenteren.

Door tijdswinst en door een up-to-date Client Content Dossier kan je meer dingen uit proberen en de resultaten daar van weer daar in opslaan. Dit maakt dat het bijna altijd winst wordt door dat je het wiel niet twee keer hoeft uit te vinden. Experimenten bieden ruimte om op korte termijn resultaten te boeken. Beter één resultaat dan géén.

 1. Minder makkelijk te combineren met andere systemen.

Ons systeem biedt ruimte om te combineren met andere systemen zoals ERP systemen, CRM systemen of een door jezelf ontwikkelt systeem.

 1. Mindere controle over de contentstroom of onregelmatige verspreiding van content.

een cloud content systeemIedereen heeft het al gezien behalve de klant. Die ene designer neemt wel erg veel tijd. ‘Control is a good thing.’ Aldus Sam Carpenter. Dat is ook de sleutel bij het gebruiken van onze content cloud. Revisies zijn snel en goed in te zien en eenvoudig te delen via een enkel linkje. Dat linkje kan je wel of niet voorzien van een wachtwoord en je kan er een verlooptijd op zetten.

 1. Moeizaam overdraagbare taken.

Zeker wanneer er eerst veel data beschikbaar gesteld dient te worden aan de nieuwe medewerker is het fijn dat het snel inzichtelijk is waar men mee bezig is door de juiste documentatie.

Piepers Audiovisuele Communicatie helpt klanten content te maken in de cloud. Wij doen dit door middel van onze content abonnementen!

Ja, ik wil ook gebruik maken van een centraal te controleren cloud content systeem door middel van een content abonnement!

Meer informatie? Stuur een appje naar: 06 466 12 238.

Over de auteur.
Pim Piepers is eigenaar van Piepers Audiovisuele Communicatie.