default-logo

Icons-03Vertel uw verhaal met video. Beeld is booming, want het is kort en krachtig en zegt heel veel. Beeld is begrijpelijk en biedt u tal van mogelijkheden. U kunt kiezen uit bedrijfsvideo’s, diashows, korte instructievideo’s of een film ter kennismaking.

Speel in op de video explosie van 201x en ga mee met uw tijd!

In 2018 is meer dan 80% van het Internet verkeer video content.

Blijf dus niet achter! Wij bieden ook ondersteuning bij het regelen van de juiste apparatuur om van video te genieten en het te ervaren.

Met onze online videopakketten maakt u een vliegende start op sociale media. Wij kunnen die voor u maken en helpen u bij het maken van video’s die u met uw eigen mobiele apparaat maakt.  Kies hieronder het pakket dat bij u past.

SlideShow

Een PowerPoint, foto’s of andere presentaties in de vorm van een doorlopende slideshow. Circa 1 of 2 minuten voor website, presentatie-mogelijkheid of narrowcasting-systeem. Kan op afstand gedaan worden.

v.a. €195,-

Voorbeeld:

VideoStarter

Promotiefilm of timelapse filmpje van ongeveer 1 minuut: 1 camera met professioneel geluid, 1 uur filmen op locatie.

Muziek gemaakt door Piepers Audiovisuele Communicatie of gekochte muziek van derden. Videomontage en plaatsing op YouTube of uw eigen site. Logo aan het begin en in aftiteling.

v.a. €750,-

Voorbeeld:

Ik wil dit voor mijn bedrijf!

VideoMedium

Promotiefilm van 2-3 minuten, 2 camera’s + voice-over en professioneel geluid.
Muziek gemaakt door Piepers Audiovisuele Communicatie of ingekocht bij derden. Logo en titels met effecten, 2-4 uur filmen op locatie. Videomontage en plaatsing op YouTube of uw eigen site.

v.a. €1250,-

Voorbeeld:

Ik wil dit voor mijn bedrijf!

VideoLarge

Promotiefilm, documentaire, after movie of korte speelfilm van 5 tot 15 minuten. Met meerdere camera’s, locaties, geluidsopties en muziek. Complete regie over uw bedrijfsvisie en missie. Logo en titels met effecten, 4 uur filmen op locatie. Dit wordt aangepakt d.m.v. een groter scenario en meerdere personen die iets te melden hebben. Deze video wordt gemonteerd in samenwerking met de klant. Video kan ook hierbij ondersteund worden door onze zelfgemaakte muziek.

v.a. €2750,-

Voorbeeld:

Ik wil dit voor mijn bedrijf!

Meer weten? Neem contact op.