default-logo

Sociale media marketing of realtime communicatie. Wat levert het op? Bekijk de presentatie.

Meer...

Sociale Media Marketing en Communicatie

Is het inspelen op actualiteiten t.o.v. uw dienst of uw product, om zo meer leads te krijgen en een verbinding te krijgen met ons publiek.
Wanneer we inspelen op de juiste onderwerpen die mode zijn in relatie tot de markt waarin we verkeren, hebben we het juiste tempo te pakken. Een voorbeeld is het onderwerp #color. Wanneer we ons aanmelden op ons Twitter account, en we zoeken op ‘#color’, zien we meteen welke ontwerpers, hobbyisten, modespecialisten, kappers en anderen een bepaalde kleur omhelzen. Zo kunnen we dus snel kiezen uit een arsenaal van voorbeelden die we door één onderwerp in te typen voor ons zien.
De snelheid waarmee we vandaag de dag communiceren hoort de leidraad te zijn voor het promoten van onze diensten, producten, ons vakmanschap en specialisme. Een onmisbaar gedeelte van deze manier van communicatie is het netwerk. We zijn nu sneller met elkaar in verbinding en kunnen flexibeler met elkaar communiceren, wanneer we willen. Afstanden zijn minder relevant. Door de komst van het mobiele tijdperk is de roep om sociale betrokkenheid van uw publiek alleen maar groter geworden.