default-logo

COPY

jdenterprise-oneTeksten vertaald en samengevat (Nederlands en Engels) van de website op jdedwardserp.com. Opdrachtgever was Heliview Online die zelf met een aantal partijen contact had die dit ERP pakket in de markt wilde brengen.

SEO

mogiVoor Mogi Group International voor MKBClickservice.nl voor tientallen klanten SEO webteksten geschreven. Zij leverden de klanten aan, wij deden de rest. Van daaruit werden 5 tot 10 pagina's copy per klant geschreven. Live voorbeelden op te vragen vanwege de NDA.

SEA

Ingram Micro CloudVoor Ingram Micro Cloud hebben we een SEA campagne in Google Adwords en Bing Ads vorm gegeven. Het ging met name om het schrijven van de micro-copy, daarnaast was het nodig om zoveel mogelijk ins en outs te verkennen van Google Adwords en Bing Ads. Doel was om de reseller aan te spreken voor een Cloud Marketplace, waarin men eenvoudig online Office 365 licenties kan verkopen aan de eindklant.

WEB & SOCIAL

TREEE RecruitmentVoor TREEE Recruitment de complete website gemaakt. Alle webteksten, afbeeldingen en sociale media verzorgd. Veel van de vacatureteksten in orde gemaakt. Nauwe samenwerking met Otys gehad voor implementatie van hun systeem. Website staat momenteel stil.

RESEARCH

beroeIn 2013 een onderzoek over de Europese en Zuid-Amerikaanse visuele content markt. Tevens was Beroe Inc geïnteresseerd in de belangrijkste telecom aanbieders in deze markten.

WEB & SOCIAL

Additief Geneeskundig CentrumDe webteksten van de website van het Additief Geneeskundig Centrum worden door ons verzorgt inclusief fotografie, beeld en de sociale media.

WEB

logomajoleinhermansWebsite gemaakt en gevuld voor Marjolein Hermans, visagiste in Hilversum. Zij leverde alle teksten aan die door ons geredigeerd zijn. Alle scans van haar werk leverde zij ook zelf aan. Wij zorgden voor de optimalisatie van de afbeeldingen voor online gebruik.

COPY

epicdomeDeze uit de hand gelopen hobby mag zeker niet ontbreken in deze lijst. EpicDome is een website voor hardcore gaming, maar stoelt op iets wat wij noemen 'indiegaming journalism', ofwel gaming journalistiek door gamers zelf. Samenwerkingen gehad met Activision Blizzard, Rockstar, 2K Games en zo nog een paar mooie namen. Helaas staat de website nu op een laag pitje. Voorbeelden van content door ons gemaakt vind je hier, hier en hier.

VIDEO & FOTO & COPY


Voor Coating Plus het genoegen gehad om een bedrijfspresentatie vorm te geven van begin tot eind. 8 korte interviews en 1 bedrijfsvideo. Alle fotografie, alle web teksten.

TOUCHSCREEN OPLOSSING

Manders Maaltijden Voor Manders Maaltijden een touchscreen oplossing gerealiseerd.