default-logo
Van statisch uithangbord naar interactieve speeltuin.

Van statisch uithangbord naar interactieve speeltuin.

Sleutelwoorden zijn: verbinding, duurzaamheid, betrouwbaarheid, creativiteit en kwaliteit.

Zo gaan we van statisch uithangbord naar interactieve speeltuin.

Essentieel Online Bestaan

Om essentieel online te bestaan is men zich bewust van wat het internet te bieden en men essentiële tools en know how in handen heeft om uw online bestaan zo goed mogelijk te beheren. De realisatie dat het grote wereld wijde web niet meer weg te denken is van de wereld die we vandaag de dag kennen.

Audiovisuele en online communicatie brengt anno 20xx veel veranderingen met zich mee. Het is daarom handig om te weten waar u mee van doen heeft en wat het voor u betekent. Voor uw organisatie of thuis. U kunt nu sneller bij informatie terecht dan ooit te voren en de moderne mens gaat op deze vlakken alleen voorwaarts. We zien oude structuren vandaag de dag ingrijpend veranderen door de komst van snellere techniek en snellere communicatie.

Piepers Audiovisuele Communicatie heeft zich ten doel gesteld waar mogelijk bedrijven, instellingen en thuiscomputergebruikers bewust te laten worden van deze veranderingen, om zo voordeel te doen van de mogelijkheden van het wereldwijde web. Piepers Audiovisuele Communicatie wil een essentieel online bestaan voor iedereen. Wij doen dit door uw zaak onze zaak te maken. Wij willen betrokken blijven bij onze klant.

Dit doen wij door middel van onderzoek website optimalisatie, gevolgd door een content abonnement, met behulp van online video.

Uw zaak, onze zaak.

Wij identificeren ons met u als ondernemer. We nemen als het ware uw plaats in als ondernemer en bekijken het vanuit uw ogen. Wat doet u en waarom? Daarnaast kijken wij ook vanuit de ogen van uw klant. Wat verwachten zij van u? Hoe gaat dat in zijn werk? Waar zoeken zij u op en waar vinden ze bedrijven op die doen wat u doen?

Bijvoorbeeld, een signmaker zal minder snel gevonden worden op ‘signs maken’ dan op ‘reclame zuil kopen’. Uw klant heeft zo zijn of haar eigen manier van zoeken naar u. Met onze hulp zorgen wij er voor dat ze u ook vinden. Wij coachen u op online gebied en zorgen er voor dat u zich goed voelt bij u online uitingen en strategie.

Uw Digital ID.

In de 21e eeuw wordt van ons verwacht dat we denken in mogelijkheden en durven we te schakelen binnen een domein van licht. We zijn dan ook niet bang om een stuk van ons zelf te laten zien. Een bedrijf is meer geworden dan het product of dienst alleen, het gaat om de mensen, om u, de ondernemer. En openheid, vertrouwen en liefde, aldus best-seller auteur en visionair Ricardo Semler.

Voor dit snelle tijdperk is een wijsheid nodig, een mindset die begrijpt en handelt naar de tijd waarin we nu leven. Een begrip waarmee kinderen mee opgevoed worden; waar mensen die later in stappen aan moeten wennen. Zodra het online bestaan een essentieel deel wordt van uw bestaan gaat er een wereld open. Lees hier een blog over het Digital ID.

Deel je ontdekkingsreis

De sociale media vandaag op het wereldwijde web geven u de gelegenheid om uw weg als ondernemer te delen. Klik hier om meer te weten te komen over wat sociale media voor u kan betekenen.

Wie is Pim Piepers?